Slide background
Slide background

Nöjda kunder och rekommendationer

Anders Berntsson

Juliet var min revisor när jag startade upp mitt första företag. Jag var ny kring bokföring och vad som gäller för detta och behövde någon som var kunnig för att kunna fokusera på mina affärer. Juliet var min drömrevisor i detta fallet. Hennes kunskap och förmåga att hjälpa mig som företagare var värt väldigt mycket. Under denna period så lärde jag mig också mycket ekonomi av henne vilket jag burit med mig genom min hela yrkeskarriär och som jag ofta har nytta av. Jag kan därför varmt rekommendera henne för uppdrag inom revision och bokföring.

Anders BerntssonCEO at MM SportsMM SPORTS

Account AB -

Redovisningsbyrå & Konsultbyrå

Account AB är redovisningsbyrån som hjälper dig med alltifrån bokföring, redovisning, fakturering, enskild firma, deklarationer, årsredovisningar och ekonomistyrning.  Se alla våra tjänster?

Vi på Account skräddarsyr efter dina behov

Många företag tycker att det är mer ekonomiskt och bättre ur kvalitetssynpunkt att anlita en extern redovisnings- eller löneadministratör och personalvetare. Fördelarna är många, bland annat betalar ni endast för nedlagd tid och får en tydlig kostnadsbild över ekonomifunktionen. Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina behov. Du väljer själv vilka tjänster du vill använda och betalar endast för det.

Vår Ambition på Account AB

Vår ambition på Account AB är att bli den bästa redovisnings- och konsultbyrån för företag som vill utveckla, expandera eller bibehålla en sund ekonomisk situation. Vi lägger stor vikt på nöjda kunder och kundsupport.

Vår Kundkrets

Vår kundkrets i Account AB består av allt från småföretagaren till det större koncernbolaget som har insett fördelen med att anlita oss för hela eller delar av sin ekonomiadministration.

Vårt Team

Sedan starten 1988 har redovisningsbyrån Account AB hjälpt flertals företag med deras ekonomi. Vi på Account AB satsar starkt på vår egen kompetensutveckling inom våra verksamhetsområden. Därför utvecklar vi ständigt våra tjänster; det är våra kompetenta konsulter som gör detta möjligt. Deras kunskap, effektivitet och engagemang är vår största styrka. Vårt team har lång erfarenhet och bred kompetens inom redovisning, bokslut och ekonomiadministration. Vår redovisningsbyrå finns belägen i Mölndal. Vi på Account AB kan hjälpa dig med bokföring för enskild firma, bokföring för aktiebolag, din redovisning, bokslut samt fakturering mm.

Lär känna vårt Team på Account AB

 Vi är engagerade, drivna och har en bred kompetens inom ekonomi!
Ta kontakt med någon i vårt team nedan för mer information.

Juliet Hellstrand

Chef & Auktoriserad Redovisningskonsult på Account AB

031 - 86 78 91
Maila Juliet

Joyce Hellstrand

Partner & Redovisningskonsult på Account AB

031 - 86 78 94
Maila Joyce

Birgitta Johansson

Birgitta Johansson

Auktoriserad Redovisningskonsult på Account AB

031 - 86 78 92
Maila Birgitta

Pernilla Silven

Pernilla Silven

Redovisningsassistent på Account AB

031 - 86 78 93
Maila Pernilla

Leif Hellstrand

Leif Hellstrand

Auktoriserad Redovisningskonsult på Account AB

031 - 67 38 31
Maila Leif

© Copyright - Account AB - Enfold Theme by Kriesi